Headerbild

Om NIRF

Att roddmaskinen är ett ypperligt träningsredskap som används av elitroddare världen över är ingen nyhet. Sedan några år tillbaka är roddmaskinen också vanligt förekommande på de flesta gym och cross-fitboxar runt om i Sverige. Bland annat har tidningen Allt om träning, utsett roddmaskinen till gymmets mest effektiva träningsredskap, 2018.

Nationellt har dock tävlingar i inomhusrodd mest varit för redan inbitna tävlingsroddare och inte så många fler. Ny teknik och Covid-19 pandemin har gjort att möjligheten och efterfrågan på virtuella roddtävlingar, träningstips och utmaningar har ökat kraftigt. Vi grundare av NIRF såg att det fanns ett behov av en förening med hela Sverige som upptagningsområde för alla som vill kunna tävla, träna och få inspiration angående allt som har med roddmaskinsrodd att göra. Så, sagt och gjort, bildade vi NIRF i september 2020!

Träningen bedriver vi inte i någon fast gemensam klubblokal utan vi stöttar, peppar och inspirerar varandra i första hand via vår Facebook-grupp. 

Håll hjulen snurrande!

Adress

Nationella Inomhus Roddföreningen - Rodd Tobias Wallerius, Blåvingevägen 46 24735 Södra Sandby

Kontakt

E-post: nirf.rodd@gmail.com Swish 1231091008

Drivs med KlubbenOnline

Logga in